Tid til forandring og en ny retning

Det er der mange gode grunde til. 

Tiden er til forandring! For ellers må Furesø se frem til væsentlige besparelser på en række kerneområder. Det er bydende nødvendigt at få nedbragt sygefravær, en bedre rekruttering af medarbejdere, forbedre arbejdsmiljøet og heraf afledt – mere tid og kvalitet af ydelse på skolerne, ældreplejen og plejehjemmene. 

Og så skal vi gøre noget ved støjen og forureningen af vores søer og natur.

Vi...

Fakta om Furesø Kommunes gæld

I Facebook gruppen ‘Furesø Politisk Debat’ debatteres Furesø Kommunes gæld. I både indlæg og kommentarer fyger det med udokumenterede og forkerte tal i en sådan grad, at man hurtigt kan blive forvirret.

Det er derfor nødvendigt at slå fast, hvad der er fakta mht. gælden. Det skal jeg gøre her ved at henvise til dokumenterede tal.

Udviklingen i Furesø Kommunes gæld fremgår af dels af åbningsbalancen for den nye Furesø Kommune (FK) pr. 1. januar 2007 (Danmarks Sta...

Inge Storm - Friplejehjem nu!

Debat indlæg fra vores egen Inge Storm

Her er et debat indlægget: 

Nogle gange har man onde drømme og nogle gange gode drømme. Min mor hed Else, og hun kom på plejehjem. Et offentligt et, hvor maden var kedelig og blomsterne gået ud. Min mors fine tøj blev vasket på kogeprogram, uanset hvad det var lavet af, og jeg så hende tit i andres tøj. Personalet talte ikke meget med de ældre, men havde god tid til at tale om dem og med hinanden.<...

Velkommen til Liberal Alliance Furesø

Vi er nu gået i luften med vores nye hjemmeside.

Her i fremtiden og fremover, vil du kunne læse nyheder, finde nytting information om vores kandidater, og meget meget mere.

Vi håber du vil tage godt i mod vores nye platform.

Med venlig hilse,

Liberal Alliance Furesø 

...